Astrolozi otkrivaju koliko ćete pravih ljubavi imati u životu: Lavovima je svaka ljubav prava, Škorpion voli samo jednom...

23.12.2022

12:08

1

Autor: 24sedam

Neki znakovi se teško otvaraju i vole samo jednom u životu, a nekima je naći novu ljubav lak zadatak

Astrolozi otkrivaju koliko ćete pravih ljubavi imati u životu: Lavovima je svaka ljubav prava, Škorpion voli samo jednom...
Ljubav - Copyright Pexels

Koliko ćete doživeti pravih ljubavi u životu zavisi od vašeg karaktera, ali i od horoskopa, uveravaju nas astrolozi.

Ovan

Ovnovi će voleti tri puta u životu, iako su jako skeptični kad je u pitanju ljubav. Kad završe vezu, oni se više ne osvrću iza sebe, već kreću dalje u potragu za novom ljubavi.

Bik

Bik je jedan od onih znakova koji vole samo jednom. Kad nađu pravu ljubav spremni su da se skrase za ceo život.

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Imaju tendenciju ceo život traže onu pravu ljubav, bez obzira na trenutni ljubavni status. Za svaku ljubav su uvereni da je to ta prava.

Freepik
 

Rak

Rakovi pronalaze dve velike ljubavi tokom života. Ako se dogodi da se prvi put u ljubavi razočaraju spremni su da provedu dugo vremena tražeći pravog partnera, a kad ga nađu uložiće sve što imaju u novi odnos kako bi ljubav procvetala.

Lav

Lavovima je svaka ljubav prava ljubav. Jako su posvećeni svojim partnerima, otvoreni i direktni - pravi osvajači. Uvek su emotivno prisutni pa čak i kad postoji opasnost da budu povređeni.

Devica

Device mogu voleti samo dva puta u životu. Sumnjičave i skeptične po prirodi, teško dozvoljavaju da im se neko približi, još teže da ih partner emotivno okupira i osvoji njihov svet.

Freepik
 

Vaga

Uz Lava, Vaga je znak koji stvarno voli svaki put. I kad joj je najgore, ima slomljeno srce i razočarana je u prošlu ljubav, ako se stvori prilika za novu, ona je spremna započeti novi odnos punim srcem.

Škorpion

Škorpion voli samo jednom u životu. Predstavnici ovog znaka mogu imati mnogo veza i avantura, ali celim srcem će voleti samo jednom u životu. Ljubav je za njih duboko emotivna i ovi vrlo tajanstveni predstavnici Zodijaka teško grade nove odnose.

Strelac

On ima četiri ljubavi u svom životu. Strelčevi su iskusni u području ljubavi i mogu voleti četiri puta u životu. Ali kako bi tu ljubav zadržali moraće naučiti da prave kompromis s partnerom. 

Pexels
 

Jarac

Pripadnici ovog znaka mogu voleti dva puta u životu, ali zbog zatvorenosti im je jako teško da izraze svoje emocije pa je njihov početak u ljubavi jako trnovit. Zbog svojih jakih i teških karaktera, Jarčevi su često oni koji će završavati vezu.

Vodolija

Vodolije tri puta u životu stvarno vole, a nertko se nađu u ulozi ljubavnika ili ljubavnice. Imaju tendenciju da traže idealnog partnera, koji bi im bio najbolji prijatelj i ljubavnik, piše Atma.

Ribe

Ribe mogu istinski voljeti samo jednu osobu tijekom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i spremni su ostati usidreni do kraja života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike