Od njegovog pogleda podilazi jeza! Šta otkriva vaše horoskopsko lice?

16.12.2022

12:08

0

Autor: 24sedam

Kod žene Škorpiona dominiraju oči i prodoran pogled koji nikad ne otkriva emocije

Od njegovog pogleda podilazi jeza! Šta otkriva vaše horoskopsko lice?
Šta otkriva horoskopsko lice - Copyright Profimedia

Ovan

Srećno i mladoliko lice Ovna ne ukazuje na njegov ni karakter ni trenutno raspoloženje.

Muški pripadnici ovog znaka imaju prodoran pogled od kojeg vas može podilaziti jeza, jer deluje opasno. S druge strane, izgleda kao neko za koga niste baš sigurni što mu se mota po glavi.

Žena Ovan imponuje svojim čvrstim stavom koji naprosto čitate na njenom licu.

Bik

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled može vas oboriti s nogu. Izraz njegovog lica odaje da je zaštitnik po prirodi, ali oči pričaju drugu priču - njegov vragolasti ili zanosni pogled može zavarati ljude da pomisle da je boem, ali nije. 

Ali, kad Bik progovori, njegova boja glasa je prijatna i umirujuća, zbog čega se s njim možete osećati ušuškano i sigurno.

Profimedia
 

Blizanci

I kad deluju mladoliko, Blizanci su itekako proračunati i racionalni. Žene Blizanci i kad pokušavaju da deluju opasno jasno je da se iza tog nastupa skriva osetljiva devojčica koja ne želi da odraste.

Komunikativni su i vole da pričaju, ali ne o sebi. Ukoliko deluje kao fatalna žena, to je smišljena maska kojom pokušava da zaštiti svoju pravu prirodu osobe pomalo nespremne za veće emotivne izazove.

Rak

Ne sme vas zavarati Rakov mladoliki izgled, koji je postojan i u starijoj dobi. Prijatan i sramežljiv Rak osvaja tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će razoružati već na prvi pogled.

Razlog tome je da i žene i muškarci Rakovi, tako nežni i dragi, svojim nastupom izazovu kod ljudi ono što od njih žele da dobiju, a to je zaštita. A kasnije, kad vas potpuno zaokupe, sa vama će raditi šta žele.

Pixabay
 

Lav

Izraz njenog lica odaje rođenu zvezdu, jer ona je lepa, vesela i uvek u centru pažnje, a ukoliko je ne primete – i dalje će glumiti. Lavovi uvek paze na svoj izgled, nikad ih nećete uloviti nedoterane. 

Vragolast pogled njenih okruglih očiju vas razoružava na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg plemenitog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

Devica

Njenim otmenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao heroina neke bajke ona se može preobraziti iz ružnog pačeta u predivnog labuda.

Muškarcu Devici nije važno šta o njegovom izgledu misle drugi, ali izraz njegovog lica odaje pristojnog i raspoloženog muškarca, iako prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

Pixabay
 

Vaga

Izraz njenog lica otkriva samo ono što Vaga želi da drugi vide, odnosno njezin imidž u javnosti, koji brižljivo održava. 

Jako joj je stalo do toga kako izgleda, zbog čega se često nalazi u centru pažnje, čemu pridonosi kod žena i njihov mladoliki izgled, a kod muškaraca muževne crte lica. 

Škorpion

Kod žene Škorpiona dominiraju oči i prodoran pogled koji nikad ne otkriva njihove emocije, pa često deluje zavodljivo, čak i kad je bez šminke ili nesređena.

Muževan izgled muškarca Škorpiona nije samo njegov imidž nego zaista odaje i njegov karakter, pogotovo ako je crnokos ili tamnije puti, a ukoliko je svetlokos, deluje nekako otmenije, jer njegov izraz lica odaje jaku harizmu.

Pixabay
 

Strelac

Iako je uglavnom nasmejan, muževan izraz njegovog lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini zvezdom u društvu. Postoji nešto otmeno u crtama njegovog lica.

Iako ne deluje ni krhko, ni nežno, žena Strelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza koga se obično kriju njena maštanja o putovanjima, ili bilo kakvom lepom načinu na koji može pobeći od stvarnosti.

Jarac

Njen pogled ne otkriva puno, više je ispitivački, iako zna da bude i pomalo nestašan i zaigran. S godinama je sve privlačnija, a s obiljem mladenačke energije, neverovatno lepe kose i egzotičnog izgleda privlači poglede gde god se pojavi. 

Iako zbog prodornog pogleda muškarac Jarac deluje hladno, s godinama deluje mlađe.

Pixabay
 

Vodolija

Izraz njegovog lica ostavlja utisak tajanstvene osobe s kojom se nije pametno igrati, ma kako društven i zaigran bio, ali ipak voli da ga svi primete.

Nešto intrigantno i pronicljivo u pogledu Vodolije čini ga još zanimljivijim, nekako autentičnim i kad nije lep po klasičnim merilima. Iako zna da deluje rastreseno, niša mu ne promiče - on sve primećuje i pametno ćuti, piše Atma.

Ribe

Njihov pogled, baš kao i izraz lica, skriva duboke osećaje. Bbez obzira na to da li im je kosa razbarušena ili zalizana, muške Ribe samo prividno ne drže do svog izgleda.

Kad gledate njihove lepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih Riba, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i u izgledu i u ponašanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike