Spremite se za poslednje pomračenje Meseca u godini: Koga će najviše pogoditi?

06.11.2022

09:04

0

Autor: 24sedam

Otpustite stare emocionalne terete i ograničenja koje ste sebi nametnuli, savetuju astrolozi

Spremite se za poslednje pomračenje Meseca u godini: Koga će najviše pogoditi?
Sablasne činjenice o Mesecu - Copyright Tanjug/Andrew Medichini

Još jedno pomračenje je pred nama. Ovaj put reč je o pomračenju Meseca u znaku Bika, koje će se dogoditi 8. novembra. Ovaj Krvavi mesec se dešava samo dve nedelje nakon delimičnog pomračenja Sunca u znaku Škorpije, što znači da su direktno povezani.

Neke teme koje će biti bitne za ovu pomračenje su novac, egzistencija, imovina, vlasništvo, seksualnost, osećaj sigurnosti, neizvesnost, grlo, hormoni, boravak u prirodi, lečenje stare traume…

Ovi horoskopski znakovi će najviše osetiti pomračenje Meseca:

Bik

Vi ste tačno u centru ovog pomračenja Meseca. Ono vas vodi do ivice promene i gura vas iz vaše zone udobnosti, terajući da počnete stvarati nove planove, piše Sensa.si. Možete učiniti nešto potpuno nepredvidivo ili doživeti nešto potpuno očekivano. Kada se u vašem horoskopskom znaku dogodi pomračenje, to uvek znači da dolazite do određene lične prekretnice. Međutim, doći do kraja jednog poglavlja znači i početak sledećeg. Ali pre kraja obično je potrebno srediti nešto staro. Dajte sebi vremena da se fokusiratte na sledeću fazu svog životnog puta. 

Tanjug/Emrah Gurel
Pun mesec

Lav

Da li ste u poslednje vreme osećali nemir u svojoj karijeri? Jeste li prerasli svoju trenutnu poziciju i osećate li se spremnim za nešto novo? Pomračenje Meseca koje se dešava u vašoj 10. kući karijere, mogla bi vas dovesti do toga da isprobate nešto sasvim drugačije na poslu. Možete se čak iznenaditi promenom karijere, prihvatanjem unapređenja ili napuštanjem posla. Šta god da se dogodi, otvoriće vrata za još više mogućnosti u budućnosti. Svemir vas jednostavno približava vrsti karijere koju ste oduvek trebali imati. 

Tanjug/Daniel Cole
Pun mesec

Škorpion

Postoji li osoba u vašem životu koja vam je često na umu u poslednje vreme? Ova osoba bi mogla biti vaš partner, vaš najbolji prijatelj, poslovni partner ili čak vaš glavni neprijatelj. Ko god bio, ovo pomračenje vas podstiče na rast u vašem odnosu s tom osobom. Međutim, umesto velike promene u određenom odnosu, možete otkriti da se vaš pogled na odnose potpuno promenio.

Tanjug/Charlie Riedel
Pun mesec

Vodolija

Ovo pomračenje će vas podstaći da dovedete u red svoj dom, uredite odnose s rodbinom i negujete vezu sa svojim korenima i precima. Naravno, dom nije uvek fizičko mesto, već stanje uma. I u vašem životu, ljudi, mesta i stvari zbog kojih se osećate kao kod kuće verovatno će se promeniti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike