Astro neprijatelji: Sa ovim horoskopskim znacima ćete se najpre posvađati

16.10.2022

11:04

0

Autor: 24sedam

Jednostavno neki horoskopski znakovi ne mogu zajedno

Astro neprijatelji: Sa ovim horoskopskim znacima ćete se najpre posvađati
profimedia-0170116335 - Copyright Profimedia

Horoskop nam može pomoći u odnosima sa drugi ljudima i otkriti sa kojim znakovima postoji najveća verovatnoća da smo najmanje kompatibilni i tako nam da mogućnost da se pripremimo na komunikaciju s tim osobama na način koji za posleidcu neće imati konflikt.

Astrolozi otkrivaju koji su vaši horoskopski neprijatelji.

Ribe

Blizanci, Device i Strelčevi su znakovi sa kojima će se Ribe najmanje slagati. Budući da se Ribe obično smatraju slobodoumnijim, čak i povremeno nestašnim znakom, mogu imati problema sa znakovima koji ne razumeju njihov način gledanja na svet.

Ovan

Najveći Ovnovi horoskopski neprijatelji su Lav, Vodolija i Škorpija. Ovnovi su tvrdoglavi, uporni i odlučni. Dobiće sve što požele i insistiraju na tome da uvek bude po njihovom. Ako u odnosu s Ovnom suprotna strana ne želi da popusti, posebno ako je reč o pripadniku nekog od gore spomenuta tri horoskopska znaka, doći će do sukoba.

Profimedia
 

Blizanci

Blizančev primarni neprijatelj vrlo verovatno će biti drugi Blizanac, jer su toliko zaokupljeni sopstvenim mislima ili mišljenjima da ne mogu čuti i doživeti ostale.

Blizanci bi takođe mogli imati problema s Jarcem i Ribama. Jarac je poput mokre krpe za Blizanca. U korenu će srezati svaki njegov pokušaj razgovora i društvene aktivnosti od koje Blizanac živi. Ni Ribe i Blizanci nisu najbolja kombinacija. Ribe vole da razgovaraju o svojim osećanjima. Blizanci to mogu činiti na kratko, ali nakon toga gube pažnju i interes. Blizanci žele da reše problem i ići dalje, a Ribe vole da žive u drami.

Rak

Rak se najverovatnije neće slagati sa Ovnom, Lavom i Strelcem. Rak i Ovan su potpune suprotnosti i vrlo teško će naći zajednički jezik. Kad je reč o odnosu Strelac-Rak, Strelac će uvek insistirati na tome da se napreduje i ide dalje, a Rak će zaglaviti u problemu. Takođe, Rak je sklon zemeranju onima s kojima nije dobar i neretko je zlopamtilo, dok Lav to nikako ne razume.

Profimedia
 

Devica

Najveći neprijatelji Device mogli bi biti Strijelčevi, Vodolije i Vage. Device su vrlo pouzdane, odgovorne, analitične i njima upravlja razum dok su Vodolije neretko neodgovorne i nerealni te im Device nikako ne pašu, a ni oni Devicama.

Lav

Poput Bika, Lav će verovatno imati problema u odnosima s ostalim fiksnim znakovima. Stoga su Bikovi, Škorpioni i Vodolije jedni drugima najveći neprijatelji, odnosno oni s koima se najteže pronalazi zajednički jezik.

Škorpion

Škorpion neće moći s Lavovima, Blizancima i Vodolijama. Lavovi su po prirodi vrlo takmmičarski nastrojeni, što Škorpionima jako ide na živce. Blizanci znaju biti manipulativni, što će loše uticati na odnos sa Škorpionom jer će ovaj uzvratiti istom merom. Vodolije su previše neobične za Škorpione i jednostavno ih ne razumeju.

Strelac

Strelčevima su najveći horoskopski neprijatelji Ribe, Rakovi i Bikovi. Strelac voli da rešti problem, a Riba voli da se zadrži u sukobu pa njih dvoje nikako ne mogu zajedno. Bik Strelca koji nadasve ceni slobodu, previše guši.

Profimedia
 

Jarac

Jarac je snažan zemljani znak, a najmanje će se složiti sa Ovnom, Rakom i Vagom. Jarac Ovnu zamera preveliki ego, Rak mu je, pak, previše krotak i blag, što Jarac ne ceni. Na kraju, Vaga teži da ugodi svima, što Jarac ne razume i ide svojim putem, piše zena.rtl.hr.

Vodolija

Vodolije teško pronalaze zajednički jezik s Bikom, Devicom i Jarcem. Bik i Vodolija stvari vide na sličan način, ali se razilaze u načinu na koji funkcionišu. Bik ceni pravila, a Vodolija radi po svom.

Profimedia
 

Vaga

Iako joj je vrlo bitno da sa svima pronađe zajednički jezik, Vaga će se teško složiti s Ovnom, Škorpijom i Devicom. Dok je Vaga uvek spremna da pomogne svakome i funkcioniše  u "mi" formi, Ovan prvenstveno misli na sebe. Vaga žudi za harmonijom, a Ovnu to nije ni malo bitno. S Devicom će se razilaziti u načinu funkcionisanja.

Bik

Biku su najveći horoskopski neprijatelji Blizanac, Ovan i Lav. Ovan jer je jednako tvrdoglav kao Bik. Ova dva znaka teško mogu naći zajednički jezik. Njihovi rogovi su pretvrdi, preoštri i preveliki. Takođe, Ovnovi retko priznaju greške, a Bikovi ih s uživanjem podsećaju na njih. Lavovi su pak puni sebe i skloni deljenju saveta. Bikovi bi to nazvali pametovanjem, a ako nešto ne podnose, onda ne podnose da im neko govori šta i kako da čine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike