10. 10. - Današnji datum nosi posebnu moć: Evo kako najbolje da iskoristite njegovu moćnu energiju

10.10.2022

13:40

0

Autor: 24sedam

Dan ogledala

10. 10. - Današnji datum nosi posebnu moć: Evo kako najbolje da iskoristite njegovu moćnu energiju
Astro-putovanje - Copyright Profimedia

Danas je 10. 10. a ovakvi datumi se u numerologiji zovu danima ogledala. Današnji nam dan donosi pozitivnu energiju, omogućava lako rešavanje zadataka i izvršavanje obaveza. Energiju broja 1 prati i kiša meteora Drakonida, što ovaj dan čini najsrećnijim ovog meseca.

Evo kako ćete najbolje iskoristiti moć datuma ogledala:

Provedite vreme sa najbližima

Ovo je savršen dan da svoje slobodno vreme provedete s članovima porodice i prijateljima. Posetite ih ili nazovite. Važno je da se održava duh zajedništva. Jedinica takođe nosi energiju flerta, romantike. Odličan je trenutak za upoznavanje novih ljudi, imate sjajne šanse da među njima pronađete svoju srodnu dušu. U komunikaciji s drugima pokažite ljubaznost, budite otvoreni, optimistični, vratiće vam se višestruko. Ako ste u braku ili vezi, iskoristite dan za romantiku, idite na večeru, u bioskop, posvetite se jedno drugom, probudite uspavane strasti.

Profimedia/James Bell/Alamy Live News
 

Priznajte da niste uvek u pravu

Ako ste pogrešili, nekoga povredili, uvredili, niste ispunili obećanje - zatražite oproštaj. Priznajte da niste bili u pravu. Ovo će vam pomoći da skinete teret s ramena. Jedinica podstiče ljude da priznaju svoje greške, a isto tako podstiče i druge da slušaju i prihvate izvinjenje. Ako dođe do nesuglasica između vas i neke osobe, jedinica će vam pomoći da ih što pre rešite, piše sensa.story.hr.

Profimedia
 

Povećajte produktivnost

Dan ogledala je sjajan za timski rad jer će rad u grupi doneti sjajne rezultate, produktivnost i kreativnost. Ovo će blagotvorno uticati na opšte raspoloženje. Poslušajte savet kolege, pomozite jedno drugom, budite podrška.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike