Zbog ovih planeta ova dva dana su posebno kritična u septembru

04.09.2022

15:01

0

Autor: 24sedam

Astrolozi nam savetuju da obratimo pažnju

Zbog ovih planeta ova dva dana su posebno kritična u septembru
šumarice (6) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U svakom mesecu postoje nepovoljni dani po čoveka. Tada položaj planeta nama nikako ne idu u korstist i samim tim izazivaju mnoge nevolje.Srećom, položaji planeta u septembru će većinom biti povoljne, ali to ne znači da neće nikako biti poteškoća.

Tanjug/Emrah Gurel
 

6. septembar

Mlad Mesec u Devici donosi pomešanu energije. Možda ćemo se osećati energično, spontano i spremno da isprobamo nešto što smo oduvek želeli. To je zahvaljujući energiji Marsa i Urana koji su aktivni pod ovim mladim Mesecom.

Sa druge strane, postoji i dublja energija zbog koje se možemo povući u sebe kako bismo zacelili neke stare rane ili se suočili sa našom senkom. Suočićemo se sa našim najmračnijim senkama, učićemo kako da se nosimo sa traumama i da se oslobodimo tih negativnih stanja.

10 sepembar je početak retrogradnog Merkura. Dok se ova planeta kreće u suprutnom smeru očekuju nas razne nevolje na polju karijere, poslovanja i finansija. To će potrajati sve do drugog oktobra, ali posebno treba obratiti pažnju baš na dan tranzicije. Tada je najbitnije ne rizikovati sa novcem jer su gubici vrlo mogući.

Profimedia
 

Svi znamo da je Merkur planete komunikacija, u tom periodu su mogući nesporazumi i svađe. Širenje denziformacija i možda nekih laži. Svakako trebamo biti na oprezu na svakom polju. Ovog datuma se nikako ne preporučuje ni kretanje na put.

Desiće se još jedan nepovoljan aspekt za nas a to je pun Mesec u znaku Riba. Ovo je veoma nepovoljna situacija jer stvara unutrašnju nervozu.

Venera u Škorpiji donosi pojačanu osetljivost i može probuditi energiju koja nam olakšava povezivanje sa našom seksualnošću i senzualnim željama.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike