Oni prosto vole da krše pravila! Horoskopski znaci koji se ne boje rizika

22.07.2022

17:05

0

Žive od danas do sutra

Oni prosto vole da krše pravila! Horoskopski znaci koji se ne boje rizika
Loše osobine horoskopskih znakova - Copyright Profimedia

Želite da promenite posao u najnezgodnijem trenutku, prionuti na investiciju ili krenuti novim putem, dok se svi oko vas tome protive. Ipak, ostajete pri svojoj odluci.

Osim što na to hoćemo li rizikovati ili biti ziheraši utiče naša ličnost i okolina u kojoj smo odrasli, možda su malo i zvezde umešali prste. Neki horoskopski znaci su jednostavno spontaniji i spremni na rizik više od drugih.

Blizanci

Blizanci i poštovanje pravila dva su sveta različita. Blizanci su često impulsivni, najradije bi se protivili normama i slobodno radili šta im padne na pamet. Nakon što odluče ono što su naumili, ne brine ih da li na taj način krše pravila. Veruju u sebe, a spontanost im pomaže da lakše pobegnu u svoj svet i odmaknu se od turobne svakodnevice. Blizanci ne vole rutinu, više vole život da začine malim nestašlucima.

Profimedia
 

Ovan

Ovan živi za spontanost i slobodu! Ovaj horoskopski znak izrazito je vatren i ne voli da drugi manipulišu njima ni da im govore šta da rade. Ovnovi slede svoje srce makar to značilo rizikovanje i izlazak u nepoznato. Rade ono što misle da je najbolje za njih u određenom trenutku i spremni su da se bore za ono što im je važno. To uključuje i borbu za slobodu i nezavisnost. Budući da se oslanjaju na instinkt, često zanemaruju pravila pa baš i nisu vešti kod dugoročnog planiranja. Žive od danas do sutra.

Profimedia
 

Strelac

Strelčevi su spontani. Često ne planiraju, već dopuštaju da ih život nosi i ne brinu gde će ih to odvesti. Avanturistički način života omiljen je ljudima ovog znaka. Ljudi kod kojih je sve strogo definisano njihova su čista suprotnost pa su skloniji da se druže sa sebi sličnima. Strelčevi vole zabavu, neopterećenost i... kršenje pravila.

Profimedia
 

Vodolija

Iako to vrlo često ne priznaju javno, Vodolije su sklone razmišljanju izvan okvira. Ne veruju da se u životu treba slepo držati pravila, već idu svojim putem. Puni su ideja za poboljšanje svog, ali i tuđeg stanja, veruju da je promena moguća, inteligentni su i vole da se šale. Nekad koriste cinizam i crni humor kako bi ukazali da neke stvari treba preoblikovati.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike