Niko ne razume pravila ljubavne igre bolje od njih! Najromantičniji horoskopski znaci

14.07.2022

11:06

0

Iako su vodeni znakovi na glasu kao najemotivniji, na ovoj listi našao se i jedan neočekivani vatreni znak

Niko ne razume pravila ljubavne igre bolje od njih! Najromantičniji horoskopski znaci
LJUBAV - Copyright Unsplash

Bik

Iza grube spoljašnosti i karaktera koji ne trpi igrice, Bik uvek sanjari o romantici. Ovo je horoskopski znak kojim vlada Venera - planeta ljubavi i lepote, što znači da Bika privlače sve lepše stvari u životu, a romantika je jedna od njih. Ako ste u vezi s Bikom, obasipaće vas poklonima, ušuškati vas u udobnost svog doma i često vas masirati da se potpuno oslobodite stresa. Nijedan znak nije senzualniji od Bika.

Pixabay
 

Lav

Možda niste očekivali Lava na popisu najromantičnijih znakova zodijaka. Pod vladavinom Sunca, Lav najviše voli da obasipa osobu koju voli dobrom energijom i pozitivnim vibracijama. Lav će vas uvek podsticati da prigrlite svoju romantičnu stranu. Ako ste u vezi s Lavom, pripremite se na grandiozno iskazivanje privrženosti zbog koga će svi biti ljubomorni na vašu vezu.

Pexels
 

Vaga

Vage najviše od svega vole proces udvaranja i zaljubljivanja. Zapravo, ako su predugo same, počeće se osećati nervozno! Kada izlaze sa nekim, one dominiraju odnosom jer niko ne razume pravila ljubavne igre bolje od njih. Vage su prirodne kokete koje koje se neretko služe taktikom, ali kada su zaljubljene stvarno su odane i privržene.

Pixabay
 

Ribe

Nijedan horoskopski znak nije tako opsednut romantikom kao Ribe. Uostalom, Ribe su sinonim za maštanje, a cela poenta romantike je učiniti život čarobnijim. Ako ste u vezi s Ribom, naviknite se na slatke romantične porukice, preduga maženja i razgovore o osećanjima. Kada je Riba zaljubljena u vas, stvarnost vam se čini mnogo podnošljivijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike