Traže ljubav, a plaše je se! Ove znake Zodijaka ćete najteže osvojiti

07.07.2022

17:10

0

Autor: 24sedam

Najgori izbor je nada da će se nešto promeniti samo od sebe

Traže ljubav, a plaše je se! Ove znake Zodijaka ćete najteže osvojiti
Žena sama večera - Copyright Profimedia

Ovan

Život bez partnerske ljubavi često može biti vaša odluka, naprosto volite da imate otvorene sve opcije i da uživate u slobodi i nezavisnosti. Ne volite nikome da polažete račune i pravdate kad pogrešite, zakasnite ili ne ispunite obećanje. Ipak, kada priželjkujete vezu, a ne uspevate je ostvariti, možda je vreme da preispitate da li ste spremni da otvorite vrata svog srca i odreknete se drugih primamljivih ponuda koje vam nudi bogato ‘tržište ljubavi’.

Naime vama je u vezi dobro sve dok je uzbudljivo. Kada nastupi monotonija, počinjete da se gušite i opet žudite za svojom slobodom.

Profimedia
 

Bik

Da biste pronašli ljubav i ostvarili vezu, morate sebe naterati da izađete iz zone komfora, rizikujete, pa ako i ne uspete, ništa strašno. Jeste li spremni na to? Najgori izbor je usamljenost koju ne želite, odnosno nada da će se nešto promeniti samo od sebe.

Stvari se ne dešavaju bez naše odluke i inicijative. Iako se teško pokrećete i ne volite promene, kada se jednom aktivirate i krenete, niko vas neće zaustaviti. Dakle u vašem slučaju sve je stvar odluke i spremnosti da napustite sigurnost tako što ćete nekome pokloniti poverenje.

Profimedia
 

Blizanci

Ponekad niste spremni da se upustite u vezu jer smatrate da će vas ona ograničiti i oduzeti vam deo bezbrižnosti koji su vam toliko bitni. Možda toga niste svesni, ali teško vam je da se obavežete nekome na duže vreme, ali i da prihvatite svu onu odgovornost i dužnosti koje zahteva ozbiljan odnos. Nekad je u pozadini vaše usamljenosti i nesigurnost u sebe, strah od intimnosti, od pokazivanja i deljenja emocija.

Ali, kada pronađete osobu koja vas neće pritiskati, sa kojom ćete se osećati slobodno da kažete sve što mislite, a dugi razgovori s njom će vas činiti živim, onda ćete imati samo jedan izbor – uploviti u sigurnu luku, piše neko-bitan.com.

Pixabay
 

Rak

Koren vaše usamljenosti često leži u nekoj povredi, rani koju ste zadobili od bivše ljubavi. Iako silno žudite da budete voljeni i pružite nekome ljubav, često niste svesni da ste oko svog srca sagradili neprobojan zid. Zbog toga neretko birate emocionalno nedostupne ili zauzete osobe.

Tražite ljubav, a bojite je se, pa u svoj život puštate samo one koji neće značajnije ugroziti vaše ionako osetljivo i ranjeno srce. Vreme je da postanete odvažniji, skinete masku s lica, srušite zid oko svog srca i dopustite ono čemu toliko težite.

Pixabay
 

Devica

Imate vrlo visoke kriterijume, kako prema sebi, tako i prema drugima. Slično je i u ljubavi. Zbog tako visokih standarda vrlo često noći provodite sami. Ponekad vam se na potencijalnom partneru neće svideti obuća, ponekad nokti, frizura, uglavnom su detalji u pitanju. Kao da tražite razloge protiv vezivanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike