Vozači, oprez zbog magle i kiše

29.09.2021

05:17

0

Autor: J. S. J.

Sem vlažnih kolovoza i smanjene vidljivosti, vozače se upozoravaju i na opasnost od odrona koji su poslednjih dana učestali

Vozači, oprez zbog magle i kiše
Copyright Pixabay

Povremeno slaba kiša i danas može u pojedinim krajevima donositi mestimično vlažne kolovoze, au jutarnjim i večernjim satima niska oblačnost preko planinskih prevoja, kao magla i sumaglica pored reka i u kotlinama može vozačima dodatno otežavati vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije. 

Auto-put E-70, deonica granični prelaz Batrovci - petlja Dobanovci - zbog mestimične pojave magle smanjena vidljivost na 150 metara.
 
Sem vlažnih kolovoza i smanjene vidljivosti, vozače upozoravamo i na opasnost od odrona koji su poslednjih dana učestali. 
 
Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.50 časova, teretna vozila na izlazu iz zemlje na Kelebiji čekaju šest sati, a na Horgošu pet sati. 
 
Na GP Batrovci, Šid i Gradina teretnjaci na izlazu iz zemlje čekaju po tri sata, a na Bezdanu jeddan sat. 
 
JP "Putevi Srbije" upozorilo je jutros na pojavu magle na nekim deonicama auto-puteva. 
 
Na Auto-putu E-75, deonica petlja Sirig - petlja Novi Banovci - zbog mestimične pojave magle smanjena vidljivost na 200 metara. 
 
Auto-put E-75, deonica Leskovac jug - granica SRB/RSM (Preševo) - zbog mestimične pojave magle smanjena vidljivost na 100 metara. 
 
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike