Korona presek: Blagi pad broja zaraženih, preminula 31 osoba

16.09.2021

12:59 >> 13:00

0

Autor: P. Š.

Pratite nove informacije o virusu u našoj zemlji

Korona presek: Blagi pad broja zaraženih, preminula 31 osoba
Copyright

Prema najnovijem preseku, na koronavirus su pozitivne 7.602 osobe, od 26.183 testiranih. Na respiratorima se trenutno nalazi 156 pacijenata, dok je preminula 31 osoba.

Juče je koronavirus registrovan kod 7.628 osoba, od 26.008 testiranih. Na respiratorima se nalazilo 167 pacijenta, dok je preminulo 32 osobe.

Pročitajte još:

Epidemiolog Predrag Kon najavio da danas će se narednih dana održati sednica Kriznog štaba, čiji je član, i dodao da je alternativa kovid propusnicama – zatvaranje.

-Što se tiče kovid propusnica, malo se zakasnilo. Vrlo smo ozbiljno diskutovali o tome još u maju, na nivou grada. Rečeno je da je uvođenje neustavno i prestalo je da se priča o tome- izjavio je Kon za TV Prva.

On je dodao da kovid propusnice mogu da se odnose na aktivnosti koje nisu esencijalne za život čoveka, a to su zabave, slavlja.

Pročitajte još:

-Proslo je vreme kada bi kovid propusnice dale maksimalan efekat. Alternativa propusnicama je zatvaranje, nema druge. Ne policijski čas. Ili da ne radimo ništa, ali to otvoreno da se saopšti i biće nam onako smo se vakcinisali- dodao je Kon.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike