Svetlana je dobila stan u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Uz pomoć malog trika došla do posebne nekretnine

28.01.2021

21:02

0

Dobitnica stana u prvom izvlačenju, drugog kruga nagradne Uzmi račun i pobedi, Svetlana Janković iz Kragujevca potpisala je u Vladi ugovor o vlasništvu stan

Svetlana je dobila stan u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Uz pomoć malog trika došla do posebne nekretnine
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Dobitnica stana u prvom izvlačenju, drugog kruga nagradne “Uzmi račun i pobedi”, Svetlana Janković iz Kragujevca potpisala je u Vladi ugovor o vlasništvu stana od 80 kvadrata, u naselju Zemunske kapije. Cilj nagradne igre je da podstakne borbu protiv sive ekonomije.

Svega četiri Svetlanine koverte, naspram osam miliona poslatih iz cele Srbije, bile su dovoljne da joj jedna donese stan. Osim ličnog, nekretnina u Beogradu za nju je i profesionalni izazov.

-Radim u agenciji za nekretnine u Kragujevcu, a stan mi jako puno znači, imam i dvoje dece i došao je u pravi čas – navela je Svetlana.

Volela bi da taj dobitak, podstakne sina koji radi u inostranstvu da se vrti, znači i ćerki koja je student. Ovo je jedan od retkih odmah useljivih stanova, i to nije sve.

-Ovo je poslednji trosoban stan koji je dodeljen u nagradnoj igri, ostali stanovi su dvosobni čija je površina 51, 52 kvadrata – rekao je Mirko Petrović, direktor Građevinske direkcije Srbije.

Pročitajte još:

Ove subotu biće izvučen dobitnik jednog od tih stanova, dok će vlasnike dobiti još pet automobila. Resorni minisrtar kaže da uz traženje fiskalnog računa, i građani i država vode računa o svakom dinaru.

-Deo tog novca umesto da neko stavi u svoj džep, ide u državnu kasu, odatle gradimo i sređujemo Srbiju. Mi kao što znate izlazimo i sa novim paketom ekonomskih mera podrške našoj privredi, dakle od nečeg moramo da finansiramo taj paket pomoći, i pomoći penzionerima, povećanje plata i povećanje penzija – kaže ministar finansija Siniša Mali.

Do sada je stiglo osam miliona i 300 hiljada koverata sa fiskalnim računima. Narednih pet subota biće podeljeno 25 automobla “fijat 500l”, tri stana u Zemunskim kapijama i glavna nagrada, još jedan stan u Beogradu na vodi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike