Hladnoća okovala Srbiju: Temperatura u minusu, sneg opet pada

14.02.2021

05:32 >> 07:20

0

Veoma hladno i tokom dana, uz maksimalne temperature od -4°C na jugu do 2°C na severu i istoku Srbije

Hladnoća okovala Srbiju: Temperatura u minusu, sneg opet pada
Copyright TANJUG/RADE PRELIC

Na jugu i na zapadu Srbije u nedelju oblačno sa snegom. U ostalim predelima Srbije biće umereno do potpuno oblačno i suvo, a na severu i istoku vedro. Duvaće umeren do jak severni vetar. Ujutro se očekuje umeren do jak mraz i minimalna tempertaura biće od -10 do -5°C. Veoma hladno i tokom dana, uz maksimalne temperature od -4°C na jugu do 2°C na severu i istoku Srbije.

U Beogradu u nedelju pretežno sunčano i veoma hladno, ujutro uz jak mraz. Duvaće umeren do jak severni vetar. Minimalna temperatura -8°C, maksimalna dnevna 2°C.

U Srbiji u ponedeljak i utorak sunčano i nešto toplije, u toku jutra uz umeren do jak mraz. U ponedeljak ujutro na jugu ponegde slab sneg. Maksimalna temperatura u ponedeljak i utorak od 0 do 5°C. U sredu nakon veoma hladnog jutra sa mrazem, tokom dana naoblačenje, uz dalji porast temperature. Krajem dana i tokom večeri očekuju se kiša, susnežica i sneg. U četvrtak oblačno, ponegde sa kišom, susenžicom i snegom. Maksimalna temperatura u sredu i četvrtak od 4 do 10°C. U petak i za vikend suvo, uz jutarnji mraz.

U Beogradu u ponedeljak i utorak sunčano i nešto toplije, u toku jutra uz umeren do jak mraz. Maksimalna temperatura do 3°C. U sredu nakon veoma hladnog jutra sa mrazem, tokom dana naoblačenje, uz dalji porast temperature. Krajem dana i tokom večeri očekuje se se kiša. U četvrtak oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura u sredu i četvrtak od 5 do 7°C. U petak i za vikend suvo, uz jutarnji mraz.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike