Sunčan dan u Srbiji: Za vikend 15 stepeni, sledeće nedelje još toplije

18.02.2021

05:33 >> 06:13

0

Minimalna temperatura od -1 do 3°C, maksimalna dnevna od 6 do 10°C

Sunčan dan u Srbiji: Za vikend 15 stepeni, sledeće nedelje još toplije
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Na severu i severozapadu Srbije u četvrtak sunčano. U ostalim predelima očekuje se promenljivo oblačno, a u toku jutra i dela prepodneva sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak. Minimalna temperatura od -1 do 3°C, maksimalna dnevna od 6 do 10°C, jvalja portal weather2umbrella.com.

U Beogradu u četvrtak pretežno sunčano. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 9°C.

U Srbiji do kraja sedmice pretežno sunčano ili umereno oblačno, ali toplije. U jutarnjim časovima očekuje se hladno, ponegde uz maglu i slab mraz. Maksimalna temperatura u petak od 8 do 14°C, a za vikend od 11 do 17°C. U Negotinskoj Krajini biće tmurno i hladnije. Početkom i sredininom sledeće sedmice biće sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura biće od 15 do 20°C, a u sredu od 18 do 23°C.

U Beogradu do kraja sedmice pretežno sunčano ili umereno oblačno, ali toplije. Maksimalna temperatura u petak do 12°C, a za vikend do 15°C. Početkom i sredininom sledeće sedmice biće sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura biće oko 20°C.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike