Vladika Teodosije hitno primljen u bolnicu

27.02.2021

19:32 >> 20:21

0

Episkop raško-prizrenski Teodosije danas je upućen na kliničko lečenje zbog infekcije korona virusom

Vladika Teodosije hitno primljen u bolnicu
Copyright Foto: Wikipedia

Episkop raško-prizrenski Teodosije danas je upućen na kliničko lečenje zbog infekcije korona virusom.

Kancelarija episkopa raško-prizrenskog saopštila je da je vladika Teodosije prethodno dobio lekarski nalaz da je pozitivan na korona virus.

– Ima povišenu temperaturu i blaže simptome, ali je preventivno na savet lekara upućen na bolničko lečenje u Kliničko-bolnički centar “Dragiša Mišović” u Beogradu. Da mu Bog podari brzo ozdravljenje – saopštila je Kancelarija episkopa raško-prizrenskog i pozvala vernike da se mole za zdravlje vladike Teodosija.

Petković poželo episkopu Teodosiju da se što pre oporavi

Želje za brzo ozdravljenje i uspešan oporavak episkopu raško prizrtenskom Teodosiju večeras je uputio, u ime Kancelarije za KiM Vlade Republike Srbije, srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i svoje ime, direktor Kancelarije Petar Petković.

Pročitajte još:

On je rekao da je sa žaljenjem i zabrinutošću primio vest da je episkop raško-prizrenski i kosovsko-metohijski Teodosije dobio nalaz koji ukazuje da je pozitivan na korona virus, saopšteno je iz Kancelarije za KiM .

“Istovremeno, izražavam zadovoljstvo zbog blagih simptoma i očekujem da ćete se brzo vratiti da nastavite da predvodite liturgijsko sabranje na Kosovu i Metohiji, gde Vas očekuje verujući srpski narod, koji u vama vidi duhovni oslonac i stub”, napisao je Petković.

Tanjug/Tara Radovanović

“Uveren sam ćete i ovaj virus vrlo brzo pobediti, kako biste nas na tronu episkopa raško-prizrenskih rukovodili na mnogaja ljeta”; dodao je Petković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike