Vesić objavio fotografije redova s Kopaonika: Važno da bude zatvoren kafić u Resniku, ali na Kopaoniku može da radi ko šta hoće (FOTO)

27.03.2021

13:13

0

Autor: R.M.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio fotografije sa Kopaonika, na kojima se vide redovi za Pančićev vrh i Karaman greben

Vesić objavio fotografije redova s Kopaonika: Važno da bude zatvoren kafić u Resniku, ali na Kopaoniku može da radi ko šta hoće (FOTO)
Copyright Tanjug/ Dragan Kujundžić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je danas na Fejsbuku fotografije sa Kopaonika, na kojima se, kako je naveo, vide redovi za Pančićev vrh i Karaman greben.

– Posle će meni neko da priča kako u Beogradu svi restorani treba da budu zatvoreni! I da se tako štitimo od epidemije. I kako je važno da bude zatvoren kafić sa pet stolova u Resniku, ali na Kopaoniku može da radi ko šta hoće – napisao je Vesić na Fejsbuku.

On je podsetio da je tako bilo u januaru i februaru kada su, kako je naveo, restorani na Kopaoniku i Zlatiboru radili do jutarnjih časova, “pa su oni koji su bili tamo zarazili pola Srbije”.

“I svi koji se zalažu za zatvaranje svega tada su ćutali! Kao i danas! Jer Kopaonik je očigledno tabu tema, a po Beogradu može da se eksperimentiše”, ocenio je Vesić.

Копаоник управо сада! Изгледа да иста правила не важе за читаву земљу. Ово су редови за Панчићев врх и Караман…

Posted by Горан Весић on Субота, 27. март 2021.

Pročitajte još:
Kako je dodao, Beograđanke i Beograđani neće biti talac ni Kopaonika, ni Zlatibora.

– Većina naših sugrađanki i sugrađana se ponaša odgovorno i nema razloga da plaćaju cenu tuđeg bahaćenja – poručio je Vesić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike