Važna informacija za građane: Šta da rade oni kojima je termin za drugu dozu vakcine za praznike?

28.04.2021

14:28 >> 14:47

0

Autor: J.B.O.

Napomenuo je da će građani dobiti obaveštenja i nove pozive

Važna informacija za građane: Šta da rade oni kojima je termin za drugu dozu vakcine za praznike?
Copyright M.M./ATAImages

Uskrs, kao i proslava 1. maja ove godine će biti dan za danom, te su se mnogi zapitali da li će se u tim danima vršiti vakcinacija i revakcinacija građana.

– Za uskršnje praznike neće biti vakcinacije i revakcinacije, svi oni koji su bili zakazani za petak biće pomereni za ponedeljak i za to će dobiti poziv – pojasnio je dr Zoran Bekić, koordinator vakcinalnog punkta na Beogradskom sajmu, prenosi TV Prva.

– Svi oni koji nisu kompjuterski obrazovani i neće da se prijavljuju mogu da se vakcinišu bez zakazivanja – dodaje dr Bekić.

Kako je naveo, oni koji su zakazani za subotu doći će u utorak, a dodaje da će se, osim zakazane revakcinacije odvijati i slobodna vakcinacija onih bez termina, ali od ponedeljka.

– Vakcinacija se odvija još sutra, ali ne u petak, subotu i nedelju, a od ponedeljka se odvija na svim punktovima – rekao je on.

Napomenuo je da će građani dobiti obaveštenja i nove pozive.

Pročitajte još:

– Oni koji ne mogu ni tada da stignu, oni će biti naknadno obavešteni. Postoje dve opcije. Može da se ide na ponovno zakazivanje ili da se napravi novi termin za one koji nisu mogli da dođu – objasnio je Bekić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike