Direktorka socijalne ustanove za decu i mlade: U novoj godini svima želim hrabrost koju imaju deca "Sremčice"

30.12.2020

10:20 >> 11:22

0

Autor: M.V.

Godina koja je za nama podsetila nas je koliko je važno zajedništvo, porodica i zdravlje, istakla je defektolog – logoped i specijalista socijalne rehabilit

Direktorka socijalne ustanove za decu i mlade: U novoj godini svima želim hrabrost koju imaju deca "Sremčice"
Copyright Privatna arhiva/Ustanova za decu i mlade "Sremčica"

V.d. direktorka ustanove za decu i mlade “Sremčica” , diplomirani defektolog – logoped i specijalista socijalne rehabilitacije Marina Vidojević je uoči praznika svima poželela hrabrost, ljubav i slogu u novoj 2021. godini.

Printscreen/Pink, Novo jutro

Kako je navela u saopštenju, solidarnost i empatija prema drugima obeležili su godinu koju ispraćamo, a koja nas je podsetila koliko je važno zajedništvo, porodica i zdravlje. Kao neko ko je na čelu Ustanove u kojoj smo svi kao porodica, svima bih poželela hrabrost kakvu imaju deca “Sremčice”, kako bi odoleli svim izazovima, ljubav koja je nezaobilazni pokretač svakog našeg korisnika i slogu bez koje ne bismo uspeli da ostvarimo zajedničke ciljeve – poručila je ona i dodala:

– Verujem da ćemo u godini koja je pred nama uspeti da ostvarimo sve želje, završimo rekonstrukciju i renoviranje Ustanove “Sremčica”, da obezbedimo još bolje uslove za život naših korisnika, a na globalnom planu povećamo vidljivost osoba sa invaliditetom – istakla je v.d. direktorka ove ustanove socijalne zaštite za decu i mlade.

Pročitajte još
Ona je naglasila i da, “ne samo kao direktor, već i kao majka, znam da su deca najdragocenije što imamo i moramo se boriti za njihovo bolje sutra”.

Ustanova za decu i mlade „Sremčica“ čiji je osnivač Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, ustanova je socijalne zaštite koja zbrinjava 300 korisnika – 100 dece i mladih sa smetnjama u razvoju i 200 odraslih lica sa intelektualnim i teškoćama u komunikaciji već punih 50 godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike