Vozači, usporite, danas su najavljeni pljuskovi! Na graničnim prelazima se čeka i do 240 minuta!

21.05.2024

07:20

0

Na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno će duvati olujni jugoistočni vetar, koji će krajem dana i tokom noći biti u slabljenju

Vozači, usporite, danas su najavljeni pljuskovi! Na graničnim prelazima se čeka i do 240 minuta!
Copyright Pixabay

Na putničkim terminalima na našim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 5.15 časova.

Zadržavanja na teretnim terminalima naših graničnih prelaza su od 60 do 240 minuta. Najduže se čeka na Batrovcima, Bogojevu i Kelebiji, 240 minuta, Šidu 180, Horgošu 120 minuta i Sremskoj Rači 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Apel - usporite

S obzirom na to da se danas posle podne i uveče lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode: obilni pljuskovi, između 20 i 40 mm za kratak vremenski period, ponegde i više, jak i olujni vetar u zoni pljuska i grad, apel vozačima je da prilagode vožnju uslovima na putevima.

Na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno duvaće olujni jugoistočni vetar, koji će krajem dana i tokom noći biti u slabljenju. Od danas, 21. maja, do 25. maja u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju na državnom putu, i to: u smeru Beograd - Niš, od petlje Trupale do petlje Leskovac centar, u smeru Niš-Beograd, od petlje Grdelica do petlje Trupale u smeru Vranje - Niš, od petlje Vladičin Han do petlje Grdelica, saopštio je AMSS.

Tokom izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka naizmenično, a saobraćaj će biti preusmeren na slobodnu saobraćajnu traku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike