Tokom naredne nedelje očekuje nas pravi vremenski rolekoster: U ovim delovima Srbije padaće sneg, a evo kada će temperatura biti 20 stepeni

18.02.2024

18:48

0

Autor: Lj. S.

U Srbiji se sutra, u ponedeljak, očekuje promenljivo oblačno vreme, ujutru sa mrazom

Tokom naredne nedelje očekuje nas pravi vremenski rolekoster: U ovim delovima Srbije padaće sneg, a evo kada će temperatura biti 20 stepeni
Copyright TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Nakon pravog prolećnog vremena, uz sunčano vreme i temperature i do 18 stepeni, Srbiju je danas zahvatilo blago zahlađenje, ali uz uglavnom suvo vreme i uz umeren severozapadni vetar.

U Srbiji se sutra, u ponedeljak, očekuje promenljivo oblačno vreme, ujutru sa mrazom. Tokom dana očekuju se i sunčani periodi.

Krajem dana u severnim i zapadnim, tokom noći i u ostalim predelima očekuje se jače naoblačenje sa kišom, dok će na planinama padati sneg. Duvače jugozapadni i zapadni vetar u skretanju na severozapadni.

Tanjug/Vladimir Šporčić
 

Jutarnja temperatura biće od -2 do 4, a maksimalna dnevna od 10 do 14 stepeni.

U utorak i u sredu biće promenljivo oblačno vreme, ponegde sa kišom, na višim planinama sa snegom.

Od četvrtka će biti osetno toplije, uz suvo vreme i temperature i iznad 15 stepeni, a najtoplije će biti u petak, uz temperarature i do 20 stepeni.

Takođe, za vikend će vreme biti malo svežije, ali i dalje relativno toplo, povremeno sa kišom. Duvaće pojačan jugozapadni vetar.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike