Nova usluga: Prijava stranih turista za vakcinaciju od sada moguća preko portala E-turista!

04.08.2021

08:56 >> 08:57

0

Autor: M.V.

Vakcinacija stranih državljana se obavlja svakog petka, subote i nedelje, u Hali 3 beogradskog sajma, u periodu od 8 do 15.30 časova

Nova usluga: Prijava stranih turista za vakcinaciju od sada moguća preko portala E-turista!
Copyright Tanjug/AP Photo/Nicolas Garriga

Svi oni koji pružaju usluge smeštaja u turizmu od sada će moći svoje goste – strane državljane da prijavljuju za vakcinaciju elektronskim putem preko e-Turista, saopštilo je Ministarstvo turizma.

Elektronska prijava preko ovog centralnog informacionog sistema je nova usluga koja je uspostavljena kroz saradnju Ministarstva i Kancelarije za IT i e-upravu.

Turisti, Pixabay

Navodi se da će pružaoci usluge smeštaja prijavu za vakcinaciju za strane goste moći da podnose bez posebne registracije koristeći svoje postojeće naloge na e-Turistu.

Vakcinacija stranih državljana se obavlja svakog petka, subote i nedelje, na lokaciji Beogradski Sajam – Hala 3 u periodu od 8:00 do 15:30 časova.

Pročitajte još
Kako se navodi, imunizacija se sprovodi vakcinama prema propisanoj dokumentaciji, uz pisanu saglasnost primaoca, prema dostupnim vrstama i količinama vakcina, bez naknade za vakcinu i uslugu vakcinacije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike