Ekskluzivno! Majka nestalih mališana iz Niša očajna: Sumnjam da su mi decu oteli, otišli su u park i od tada ih nema (VIDEO)

04.08.2021

19:16

0

Autor: M.Kostić

Snežana Đorđević, ekskluzivno za 24sedam je rekla da je decu od pet i devet godina, poslala u park Čair da si igraju i da ih od tada nema

Ekskluzivno! Majka nestalih mališana iz Niša očajna: Sumnjam da su mi decu oteli, otišli su u park i od tada ih nema (VIDEO)
Printscreen

Majka nestale devojčice i dečaka iz Niša, Snežana Đorđević, ekskluzivno za 24sedam je rekla da je decu od pet i devet godina, poslala u park Čair da se igraju i da im se tada gubi svaki trag. Kako nam je rekla, sumnja da su deca, oteta.

Uplakana majka je kazala da je decu tražila ceo dan i noć, ali da mališana nema nigde.

-Deca su nestala preključe – rekla nam je nautašna majka. – Otišli su u park Čair. Pitali su me da ih pustim da se igraju i ja sam  im dala dozvolu. Dala sam im 700 dinara da imaju kod sebe da se provode. Međutim, kada sam završila sređivanje po kući otišla sam u park da ih tražim, ali ih nigde nisam našla. Tražila sam ih ceo dan i noć, ali nikako nisam mogla da ih nađem. Onda sam prijavila slučaj u policiji.  Zamolila bih, ako ih neko vidi, da mi javi.

Printscreen

Printscreen

Snežana, tvrdi da sumnja da ih je neko oteo, kako bi njena deca išla da prose. Nesrećna žena je inače pre nekoliko meseci imala porodičnu tragediju, kada joj je umrlo dete staro nekoliko meseci.

Ova žena kaže da je u Niš došla iz Beograda i da se u ovom gradu preudala, ali da i taj brak nije opstao.

-Iz Srbobrana sam. Razvela sam sa od njihovog oca koji je ostao u Rumi. – počela je priču za 24sedama majka nestale dece. – Pre mesec dana  sam došla iz Beograda u Niš jer sam se preudala. Živela sam u mestu Gornji Matejevac, međutim, pre mesec dana sam se rastala. Upoznala sam jednog dečka i kod njega sam živela.

Devetogodišnja devojčica ima crnu kosu do ramena, i na sebi ima sivo-belu majicu kratkih rukava i teksas šorts.

Petogodišnji dečak ima plavu kosu i na sebi je imao belu majicu i sivi šorts.
Policija intenzivno traga za decom sa fotografije i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njima da se jave na broj telefona 192 i 018/ 522-982

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi