Vozači, oprez, prilagodite brzinu: Evo na kojim putnim deonicama radovi menjaju režim saobraćaja

26.01.2024

09:23

0

Informacije je objavilo JP "Putevi Srbije"

Vozači, oprez, prilagodite brzinu: Evo na kojim putnim deonicama radovi menjaju režim saobraćaja
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad sever - petlja Beška danas, tokom svetlog dela dana, izvode se radovi na redovnom održavanju na sledećim deonicama: petlja Novi Sad Jug - petlja Kovilj, ka Beogradu; petlja Kovilj - petlja Beška, oba smera i desna servisna saobraćajnica kod petlje Novi Sad Sever (krak ka Novom Sadu).

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, u dužini do 100 metara, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-75, petlja Beška - petlja Maradik, ka Novom Sadu danas, tokom svetlog dela dana, izvode se radovi na redovnom održavanju, uz zatvaranje vozne i zaustavne saobraćajne trake, u dužini do jedan kilometar, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Batajnica - petlja Novi Sad centar, u smeru ka Horgošu, biće izvođeni radovi na postavljanju optičkih kablova od 29. januara do 18. marta, od sedam do 17 časova. Radovi će se izvoditi u pokretu, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u zoni radova.

Na petlji Požarevac - Mihajlovac, do 5. februara, od osam do 18 časova, svakog dana osim nedelje, biće izvođeni radovi na rehabilitaciji puta. Za saobraćaj će biti zatvoren putni pravac od mesta Mihajlovac do skretanja za Smederevo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike