Stanje na graničnim prelazima: Kamioni na Batrovcima čekaju osam sati

16.11.2023

19:50

0

U saopštenju se napominje da povoljne vremenske prilike u Srbiji omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja po suvim kolovozima i uz dobru vidoljvost

Stanje na graničnim prelazima: Kamioni na Batrovcima čekaju osam sati
Ilustracija - Copyright FOTO TANJUG/ ALEKSANDAR NIĆIFOROVIĆ

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju osam sati, a na Horgošu pet sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, na prelazima Bogojevo i Kelebija, kamioni čekaju tri sata, na Gradini dva, a na Sremskoj Rači jedan sat.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila. Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

U saopštenju se napominje da povoljne vremenske prilike u Srbiji omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja po suvim kolovozima i uz dobru vidoljvost.

Kako podseća AMSS, od 1. novembra, po Zakonu o bezbednosti u saobraćaju, ukoliko se na kolovozu nalaze sneg, led ili poledica, vozači moraju imati sva četiri zimska pneumatika, a u prtljažniku van grada lance.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike