Pripadnicima MUP-a koji su gasili požare na Eviji uručen ček od 50.000 evra

19.08.2021

18:20

0

Autor: M.P.

Eurobanka i Direktna Banka donirale novac: Učinili su da se osećamo bezbednije, jer imamo heroje na koje možemo da računamo

Pripadnicima MUP-a koji su gasili požare na Eviji uručen ček od 50.000 evra
Copyright Foto:Mup

Srpskim vatrogascima, pripadnicima helikopterske jedinice i medicinskog tima, koji su učestvovali u gašenju požara na Eviji, uručen je danas ček od 50.000 evra.

Naime, ček je donacija Eurobanke i Direktne Banke u znak zahvalnosti.

Novac će biti podeljen između 52 lica koja su učestvovala u akciji.

– Današnja zajednička donacija je jedan vid pohvale i podrške za naše hrabre vatrogasce koji rizikuju svoje živote kako bi pomogli prijateljskom grčkom narodu koji se ovih dana bori sa strašnim požarima – izjavila je predsednica Izvršnog odbora Eurobank Slavica Pavlović.

S druge strane, predsednica Izvršnog odbora Direktne Banke Vesna Pavlović je  istakla društveno odgovorni karakter prve zajedničke akcije dve banke.

Pročitajte još:

– Naši vatrogasci koji su se uhvatili u koštac sa vatrenim stihijama koje su, nažalost, zahvatile ne samo našu zemlju već i ceo region, učinili su da se osećamo bezbednije, jer imamo heroje na koje možemo da računamo. Takođe, učinili su i da budemo ponosni, jer je prelepa slika o našim ljudima, o saosećanju i požrtvovanosti otišla u svet – rekla je ona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike