Da li je rano razmišljati o dočeku Nove godine?

21.09.2023

11:06

0

Traženje savršenog stajlinga je pravi izazov jer savršeno odelo i cipele a da odgovaraju proslavi na više lokacija

Da li je rano razmišljati o dočeku Nove godine?
Copyright Promo

Doček Nove godine ima veliku simboliku i predstavlja radostan dan koji se slavi sa porodicom i prijateljima. Odgovarajuća odevna kombinacija ne odstupa od toga i treba da bude savršen uvod u novi početak kroz isticanje onog najboljeg u svakom, za vesele krajeve i srećne početke.

Traženje savršenog stajlinga je pravi izazov jer savršeno odelo i cipele a da odgovaraju proslavi na više lokacija, omogućavaju slobodu pokreta i zabavu do jutarnjih časova ume biti ozbiljna mozgalica. Evo nekih saveta kako biste se na vreme usmerili u pravom smeru i suzili izbor u pravcu koji vama odgovara.

Gde je najbolji doček Nove godine u Beogradu 2024-te i kako odabrati garderobu u skladu sa tim?

Naša prestonica je poznata kao grad gde se održavaju najbolje zabave i fenomenalni proslave pa ni jedan doček nije izuzetak.

Ceo grad se mesecima priprema za novogodišnje slavlje pa je zbog toga teško precizirati gde se očekuje najbolji doček Nove godine u Beogradu 2024-te jer je svuda savršen provod. Ipak, to otežava planiranje toalete, ali originalnost je uvek dobro došla, a pravi izbor nekoliko komada će „otvoriti vrata“ svake proslave.

Unikatna kombinacija će poslužiti za izlazak na više lokacija, a doček u Beogradu 2024. obećava samo takve, najbolje proslave u Evropi i sve ih vredi posetiti.

Efektne boje i klasični krojevi

Promo
 

 

Stilisti preporučuju da se za najluđu noć odabere nešto smelo i drugačije pa se umesto haljina i visokih potpetica može izabrati klasično odelo koje će upotpuniti zanimljive patike.

Predlažu se i „oversize“ modeli košulja, majica, pantalona, plišane haljine i duge čipkane suknje, puno nakita… razne kombinacije boja i materijala za veseli ulazak u Novu godinu.

Posebno su interesantni materijali sa šljokicama, tigrasti print koji će se nositi i 2024., ali i jarke boje. Sve se to može kombinovati za top izgled za doček Nove godine, a Beograd kao metropola je pravo mesto za postavljanje novih trendova u odevanju.

Doček se ne može zamisliti bez odgovarajuće ženske jakne

Ženske jakne su važan deo svake odevne kombinacije, a naročito za doček Nove godine. Topla jakna će obezbediti prijatnu šetnju Beogradskim ulicama, uživanje na trgovima i praćenje vatrometa u ponoć.

Dugački kaputi, kratke kožne jakne i pelerine su klasični modeli koji se mogu nositi tokom cele zime, a posebno su interesantni uz novogodišnji stajling. Klasika je uvek u modi i uvek izgleda svedeno i lepo.

Za smelije kombinacije tu su bunde i parke kao glamurozni dodatak svake garderobe, a naročito elegantnijih izbora.

Da li su ženske patike prihvatljiva obuća za proslavu?

Dizajneri kažu jedno veliko „da“ za ženske patike kao izbor obuće za svaku proslavu pa i za novogodišnju noć zato što su one uvek u trendu, udobne i svaku garderobu čine smelom kombinacijom.

Jedan od odličnih izbora su Premiata ženske patike koje su unikatne, prelepe i udobne. Izbor je veliki tako da će se uklopiti uz svaku zamisao.

Tu su kožne i platnene ženske patike, sa ravnim đonom, sportske, duboke, posebno dizajnirane sa animal printom na pertlama…i odličan su izbor baš za novogodišnju noć 2024-te.

Proslava Nove 2024.je uvod u nove početke, nove životne odluke i nove stilove. Idealno je vreme da se kroz garderobu izraze misli, osećanja, kreativnost i lični stil. Jedan od načina je i unikatan izbor odevnih komada koji će spajaju ne spojivo i prave najbolji „look“ za najluđu noć.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike