Kisić: Krizni štab zaseda sledeće sedmice, nemamo čarobni štapić

21.08.2021

12:18 >> 14:32

0

Autor: A.S.

Ona je dodala da su načini prevencije odavno poznati i da ono što je drugačije sada u odnosu na isti period prošle godine jeste to što sada postoji vakcina

Kisić: Krizni štab zaseda sledeće sedmice, nemamo čarobni štapić
Darija Kisić Tepavčević Tanjug/Dragan Kujundžić

Krizni štab za suzbijanje epidemije koronavirusa zasedaće sledeće sedmice, najavila je danas ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević.

– Svaki dan imamo redovne konsultacije i budite uvereni da sagledavamo sve moguće opcije. Što se tiče sastanka celokupnog tima Kriznog štaba, on će biti u toku sledeće nedelje, ne mogu da kažem tačno vreme – rekla je Kisić Tepavčevićeva odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu.

Pročitajte još:

Ona je dodala da su načini prevencije odavno poznati i da ono što je drugačije sada u odnosu na isti period prošle godine jeste to što sada postoji vakcina.

– Ako kažemo da svi koji nisu vakcinisani to treba da učine, to nije ništa novo. Čarobni štapić u borbi protiv virusa nemamo, nema niko u svetu, ali imamo dostupnu vakcinu, i to će nam pomoći – rekla je ministarka.

Pročitajte još:

Ona je kazala da treća doza vakcine neće ojačati kolektivni imunitet, već će zaštiti one koji je budu primili, kao i njihovo okruženje.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti