U bolnicama u Grčkoj 26 Srba: Teške povrede zadobila devojka vodič iz autobusa! (FOTO)

11.09.2023

10:20

0

Direktor "Jute" Aleksandar Seničić ističe da je najvažnije da su naši turisti van životne opasnosti i dodaje da svako ko bude želeo da prekine svoj odmor i da se vrati u Srbiju to može da uradi

U bolnicama u Grčkoj 26 Srba: Teške povrede zadobila devojka vodič iz autobusa! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Atina - Solun, kada su se sudarili autobus srpskih tablica i automobil povređeno je oko 50 ljudi, a četvoro njih je nastradalo. Vlasnik agencije Ski&Sun travel iz Niša je za 24sedam rekao da je 26 putnika zadržano na bolničkom lečenju.

- Ukupno 26 putnika je zadržano na bolničkom lečenju od čega će jedan broj danas biti pušten. Devojka vodič je prošla sa teškom povredom butine ali se oporavlja. Letovanje je nastavilo 42 putnika, desetoro je odlučilo da se vrati jer nisu u stanju da posle nezgode nastave odmor - kazao je Milosavljević.

Direktor "Jute" Aleksandar Seničić ističe da je najvažnije da su naši turisti van životne opasnosti i dodaje da svako ko bude želeo da prekine svoj odmor i da se vrati u Srbiju to može da uradi.

- Poslata su dva autobusa, jedan koji će vratiti turiste, drugi je sačekao one koji su nepovređeni u sudaru. Njih je dovezao do destinacije Stavros, gde će se dogovoriti sa onima koji žele da ostanu ili da se vrate. Svi koji budu želeli da se vrate to će moći da učine u toku dana ili tokom večeri - kaže Seničić.

 

Vreme u Grčkoj se smiruje, Srbi ostaju da pomognu lokalnom stanovništvu

Protekle nedelje Grčku su pogodile i stravične poplave. Mnogi naši turisti danima su bili zarobljeni u poplavljenim hotelima bez hrane, struje i vode, a kako kaže Seničić, situacija se sada mnogo bolja.

- Svi su bezbedni, vreme se popravilo u Grčkoj, imamo turiste koji žele da ostanu u Pilionu i da pomognu lokalnom stanovništvu. Svi su na suvom i na bezbednom što je najvažnije. Nema osnovnih problema sa strujom i vodom, kao što je bilo za vreme poplave - kaže Seničić.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike