Pakleni dan sutra u Srbiji! Živa ide do 35 stepeni, pa onda opet pad temperature

22.08.2021

11:26 >> 13:03

0

U Beogradu pretežno sunčano i toplo

Pakleni dan sutra u Srbiji! Živa ide do 35 stepeni, pa onda opet pad temperature
Copyright TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Na jugu i istoku Srbije sutra će biti veoma toplo sa najvišom temperaturom oko 35 stepeni, upozorio je Republički hidrometerološki zavod.

U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplo, na jugu i istoku i veoma toplo. Posle podne, uveče i tokom noći na severu i zapadnu naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Pročitajte još

Vetar slab i umeren, pre podne jugoistočni, na jugu Banata i jak, posle podne u skretanju na severozapadni, koji će u Vojvodini biti povremeno i jak. Jutarnja temperatura od 11 do 20, najvisa dnevna od 29 na severozapadu do 35 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, pre podne jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni, koji će biti povremeno i jak.

Jutarnja temperatura oko 20, najvisa dnevna 33 stepena, a u toku noći naoblačenje.

U narednih sedam dana, do 30. avgusta, osetno svežije, osim na jugoistoku gde će doći do pada temperature, ali će se i dalje zadržati toplo vreme.

Tokom dana promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, veća kolicina padavina očekuje se u sredu na jugozapadu i zapadu zemlje.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike