Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja

23.08.2023

09:30

0

Na deonici Pribojska Banja - Priboj najavljeni su radovi na rehabilitaciji puta do 1. novembra

Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja
Ilustracija - Copyright Pixabay

Prema informacijama "Puteva Srbije", na auto-putu E-75 u zoni petlje Velika Plana izvode se radovi na sanaciji nadvožnjaka u oba smera do 31. avgusta, pa se saobraćaj odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na nadvožnjaku se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Na istom auto-putu kod petlje Bežanijska kosa - Konjarnik u oba smera se izvode radovi na demarkaciji horizontalnih oznaka na delu puta od danas do 26. avgusta u periodu od devet do 13 sati.

U zoni radova za saobraćaj će biti zauzeta zaustavna saobraćajna traka, a radovi će se izvoditi u pokretu, naizmenično u levom i desnom kolovozu.

Na deonici Gostun- Brodarevo kod mesta Žuti Kuk najavljeni su radovi na sanaciji odrona nestabilne kosine do 31. decembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Gornji Milanovac - Preljina izvode se radovi na održavanju mosta preko reke Despotovice, u mestu Brđani do 15. septembra od sedam do 17 časova uz naizmenično propuštanje vozila na mostu.

Na deonici Pribojska Banja - Priboj najavljeni su radovi na rehabilitaciji puta do 1. novembra od sedam do 15 časova, uz naizmenično propuštanje vozila koje je regulisano semaforima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike