Kraj leta sve bliži, a i gužve su manje: Evo koliko se od jutros čeka na graničnim prelazima

21.08.2023

07:13

0

Teretna vozila se na Batrovcima na izlazu zadržavaju 240 minuta, a na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija na izlazu 60 minuta

Kraj leta sve bliži, a i gužve su manje: Evo koliko se od jutros čeka na graničnim prelazima
Ilustracija - Copyright Tanjug/Aleksandar Ćirić

Saobraćaj je umerenijeg intenziteta u odnosu na dane vikenda, ali na mestima gde se izvode radovi saobraćaj može biti dodatno usporen i zato vozači na tim deonicama treba posebno da obrate pažnju i poštuju saobraćajnu signalizaciju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim u 5.15 sati, putnička vozila se na graničnim prelazima Preševo i Gostun na izlazu zadržavaju 30 minuta.

Teretna vozila se na Batrovcima na izlazu zadržavaju 240 minuta, a na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija na izlazu 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Produženo je radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi do 3. septembra, pa on od ponedelјka do četvrtka radi od 7 do 19 časova, a petkom, subotom i nedelјom od 7 do 22 časa. Produženo je radno vreme i graničnog prelaza Bajmok do 10. septembra i on od ponedelјka do četvrtka radi od 7 do 19 časova, a petkom, subotom i nedelјom od 7 do 24 časa.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike