Kapa dole! Neverovatan poduhvat tinejdžerke (14) iz Beograda: Tara je otvorila 457. skokove sa Starog mosta u Mostaru (VIDEO)

31.07.2023

12:04

0

Autor: Lj. S.

"Bravo, koja hrabrost sa 13 godina", jedna je od pohvala na poduhvat ove tinejdžerke

Kapa dole! Neverovatan poduhvat tinejdžerke (14) iz Beograda: Tara je otvorila 457. skokove sa Starog mosta u Mostaru (VIDEO)
Copyright Printscreen/Facebook/Mostaru moj info

Devojčica iz Srbije Tara Vesić (14) otvorila je svojim skokom tradicionalne 457. skokove u Mostaru sa Starog mosta, na opšte oduševljenje prisutnih što tako mlada skače sa ove visine.

Tara je prvi put skočila prošle godine sa Starog mosta kada je imala 13 godina, pa su je organizatori skokova ove godine pozvali da u revijalnom delu otvori ovogodišnje skokove.

"Svaka čast", "Bravo, koja hrabrost sa 13 godina", "Bravo devojčice", bile su samo neke od pohvala na poduhvat ove tinejdžerke.

Pobednici 457. takmičenja u skokovima sa Starog mosta u Mostaru, među 33 skakača, jesu Evald Krnić iz Crne Gore i Igor Kazić iz Mostara.

Krnić je bio najbolji u skokovima na glavu, dok je Kazić osvojio maksimalne bodove u disciplini skokova na noge, čime su odbranili prošlogodišnje titule.

Podsetimo, prilikom gledanja skokova u Neretvu jedna devojka je pala sa stene i nažalost podlegla povredama

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike