Ludnica na granicama! Čeka se i dva sata, kilometarske kolone zbog smene turista, dva prelaza produžila radno vreme (FOTO)

29.07.2023

18:49

0

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila

Ludnica na granicama! Čeka se i dva sata, kilometarske kolone zbog smene turista, dva prelaza produžila radno vreme (FOTO)
neverovatne gužva na svim graničnim prelazima - Copyright MUP

Kada je sezona putovanja i godišnjih odmora u toku, dani vikenda donose najveći broj vozila na auto-putevima i glavnim putnim pravcima i graničnim prelazima, saopšteno je danas iz AMSS


Poslednji vikend u julu obeležiće i još jedna velika smena turista a u takvim uslovima svaki vanredni prekid, saobraćajna nezgoda ili deonica koja je pod rekonstrukcijom donosi formiranje kolona i usporenu vožnju, što dodatno produžava vreme putovanja, a tada je rizik od nepažnje vozača izazvan umorom izraženiji, upozoravaju iz AMSS.
 
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila. 
Tanjug/Siniša Kopunović
 


Prema informacijama Uprave granične policije, zadržavanja na putničkim terminalima (PMV):
- GP Horgoš, PMV - izlaz - 120 minuta; 
- GP Horgoš, PMV - ulaz - 60 minuta;
-GP Bački Vinogradi ulaz- 180 minuta;
- GP Kelebija, PMV - ulaz - 60 minuta; 
- GP Gradina, PMV - izlaz - 100 minuta; 
- GP Preševo, PMV - izlaz - 40 minuta; 
- GP Batrovci, PMV - ulaz - 30 minuta; 
- GP Šid, PMV - ulaz - 60 minuta; 
- GP Gostun, PMV - izlaz - 30 minuta.
 

Na teretnim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Produženo je radno vreme Graničnog prelaza Bački Vinogradi, do 3. septembra, ponedeljak-četvrtak radi od 07-19.00 časova, a petak, subota i nedelja 07-22.00.

Produženo je i radno vreme Graničnog prelaza Bajmok, do 10. septembra, ponedeljak-četvrtak od 07-19.00 časova, a petak, subota i nedelja 07-24.00.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike