„Bez klime, 57 evra za dvoje“! Srpski turisti objavili snimak iz elitnog letovališta u Grčkoj koje je razbesneo sve (VIDEO)

18.07.2023

21:50

1

Mnogi grčki džetseteri ovde ili poseduju kuću ili posećuju Mikonos svakog leta, a i noćni život je vrlo razvijen, ali ostrvo ima i drugu stranu

„Bez klime, 57 evra za dvoje“! Srpski turisti objavili snimak iz elitnog letovališta u Grčkoj koje je razbesneo  sve (VIDEO)
ostrvo Mikonos - Copyright Profimedia

Mondensko letovalište Mikonos nazivaju i grčkom Ibicom. Divno ostrvo u arhipelagu Kikladi koje izgleda kao sa razglednice: male bele kuće sa cvećem i plavim prozorima i vratima, ručno oslikane ulice, vetrenjače, odžaci, mnoštvo crkvica i predivnih restorana i kafea. Mnogi grčki džetseteri ovde ili poseduju kuću ili posećuju Mikonos svakog leta, a i noćni život je vrlo razvijen.

Međutim pojavio se snimak i druge strane ovog ostrva, na kome samo retki mogu da priušte letovanje. Naime na instagram stranici Nikana.gr objavljen je snimak na kome se može videti kako izgleda "povoljan" smeštaj na ovom ostrvu koje je jedno od najskupljih.

„Bez klime, 57 evra za dvoje“, piše uz video snimak, koji je izazvao lavinu negativnih komentara

"Ovo je klasičan kontejner. Toalet oni mobilni što se koriste na parkinzima pored auto-puta...Onda bolje sedeti kod kuće, otići na obližnju reku ili bazen i za 52€ kupiti pun mini frižider piva i sendviča i sve četiri u vis.

 

 

"Aj što nema klime, nego nema ni toalet i tuš! Užas".

"Kao kontejneri za građevince . Sramota za cega uzimaju pare. Ali dokle god ima ovaca bice i vune..."

„Humanije izgleda ćelija u zatvoru, iskreno“;

"U mom selu ovo zovu pušnicom ili sušarom"

"Pa kud otkriste tajnu gde borave instagramuse koje spamuju celo leto slikama sa Mikonosa".

„Prestrašno! Samo da se kaže da se bilo na Mikonosu. To gde se spava niko ne vidi". Ovo su samo neki od komentara.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike