AMSS izdao upozorenje! Velike gužve na ovim graničnim prelazima i putnim pravcima

24.06.2023

17:42

0

Iz AMSS apeluju da se očekuje veći broj vozila na putnim pravcima, pre svega ka Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori

AMSS izdao upozorenje! Velike gužve na ovim graničnim prelazima i putnim pravcima
Copyright printscreen/kamere na graničnom prelazu

Počele su gužve na graničnim prelazima, a o tome svedoče i slike koje se šire društvenim mrežama.

Turistima iz Srbije koji su krenuli ka Grčkoj savetuje da preputovanja pogledaju kamere AMSS-a, kada se radi o najvećem graničnom prelazu između Srbije i Severne Makedonije, Preševo - Tabanovce, te da ako je tu gužva, pređu na drugi i manji granični prelaz Prohor Pčinjski.

Ali, to nije sve, ovog vikenda u Grčkoj se održavaju parlamentarni izbori pa pored početka letnje sezone i to je razlog za pojačan saobraćaj i dolazak u ovu zemlju.

Iz AMSS apeluju da se očekuje veći broj vozila na putnim pravcima, pre svega ka Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori. Na glavnim graničnim prelazima ka ovim zemljama povremeno je moguć veći broj vozila pa je bolje koristiti manje alternativne prelaze.

U ovom trenutku na graničnom prelazu Preševo vidi se dugačka kolona vozila.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja na našim graničnim prelazima su na putničkim terminalima, na izlazu iz Srbije čeka se 40 minuta, a na ulazu oko 25 minuta. Teretna vozila čekaju oko pola sata - navodi se na sajtu AMSS.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike