Magla kod Pirota i Vladičinog Hana

20.06.2023

07:25

0

Autor: J. S. J.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila

Magla kod Pirota i Vladičinog Hana
Magla na putu - Copyright Unsplash

Javno preduzeće "Putevi Srbije" upozorilo je jutros vozače na mogućnost pojave magle na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. Kako se navodi, na auto-putu E-80, Sinjac - petlja Pirot Istok, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 50 metara. Na auto-putu E-80, tunel Manajle - petlja Vladičin Han, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 100 metara, dodaje se u saopštenju.

Kamioni čekaju i do četiri sata na graicama

ATA Images/Antonio Ahel
 

 

Kamioni na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu iz zemlje, čekaju četiri sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:30, na prelazu Batrovci, takođe na izlazu, teretna motorna vozila čekaju tri sata, a na prelazu Šid jedan sat.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila. Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike