Oprez u vožnji zbog nanosa zemlje i kamena na putevima gde su se izlile reke

18.06.2023

07:04

0

Oprez u vožnji zbog nanosa zemlje i kamena na putevima gde su se izlile reke
Odron - Copyright Profimedia

 U Srbiji se, zbog najavljenog sunčanog vremena danas i narednih dana, očekuje stabilizacija putnih pravaca, ali je potreban oprez zbog mogućih nanosa zemlјe i kamena na onim putnim pravcima na kojima je došlo do izlivanja reka,

Kako navodi Auto-moto savez Srbije AMSS zbog poplava i padavina koje su prethodnih dana zadesile neke delove Srbije, usledile su poplave i odroni, pa na tim mestima AMSS savetuje povećanu opreznost vozačima.

Neka od tih područja su Kralјevo, Čačak, Mladenovac, Novi Pazar, Jagodina. Odroni su na području Majdanpeka, Kučeva,Kralјeva, Kruševca, Ovčar Banje prethodnih dana uslovlјavali prekide u odvijanju saobraćaja a njihova učestalost očekivana je i u narednim danima pa AMSS savetuje pažlјiviju vožnju kroz useke i klisure.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, dobijenim u 5:30 časova, nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima graničnih prelaza. Teretna vozila čekaju tri sata na prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, kao i 120 minuta na prelazu Batrovci, na izlazu. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike