RHMZ hitno upozorio! U narednih sat vremena jako nevreme će pogoditi ove delove Srbije

30.05.2023

19:06

1

Na sajtu republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) najavili da se do kraja dana u Srbiji može očekivati izrazito nestabilno vreme

RHMZ hitno upozorio! U narednih sat vremena jako nevreme će pogoditi ove delove Srbije
Ilustracija - Copyright Pixabay

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je ovog popodneva hitno upozorenje na jake pljuskove sa grmljavinom i gradom u narednih sat vremena na području zapadne Srbije, Srema i južnog Banata.

- U narednih sat vremena na području zapadne Srbije, Srema i južnog Banata lokalno obilni pljuskovi sa grmljavinom, gradom i jakim vetrom. - navodi se u upozorenju na sajtu RHMZ.

Podsetimo, prethodno su na sajtu republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) najavili da se do kraja dana u Srbiji može očekivati izrazito nestabilno vreme, kao da će takvo vreme biti do kraja maja, ali i početkom juna.

- Početkom sledećeg meseca nastavlja se nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom. Lokalno se očekuju vremenske nepogode: grad, jak i olujni vetar i velika količina padavina za kratko vreme, od 20 do 50 mm u zoni najintenzivnijih pljuskova, ponegde i više - saopšteno je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike