U pojedinim delovima Srbije olujni vetar, pljuskovi i grmljavina neće zaobići Beograd, izađite samo ako morate

27.09.2020

04:30 >> 08:58

0

Minimalna temperatura od 8 do 12°C, maksimalna dnevna od 18°C na severu i zapadu do 24°C na istoku i jugoistoku Srbiije

U pojedinim delovima Srbije olujni vetar, pljuskovi i grmljavina neće zaobići Beograd, izađite samo ako morate
Copyright Profimedia

U Srbiji u nedelju promenljivo oblačno i sveže, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. U toku večeri i noći jugoistočni vetar u pojačanju i u košavskom području biće jak, na jugu Banata sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 8 do 12°C, maksimalna dnevna od 18°C na severu i zapadu do 24°C na istoku i jugoistoku Srbiije.

U Beogradu u nedelju promenljivo oblačno i sveže, uz uslove za kišu i pljuskove sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. U toku večeri i noći jugoistočni vetar u pojačanju i biće jak. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 19°C, javlja sajt weather2umbrella.

U Srbiji u ponedeljak i utorak promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ponedeljak će u košavskom području duvati jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima, krajem dana u slabljenju. Maksimalna temperatura od 20 do 25°C, a u utorak i u sredu u većini predela oko 20°C. U sredu se očekuje suvo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U drugoj polovini sledeće sedmice osetno toplije.

U Beogradu u ponedeljak i utorak promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ponedeljak će duvati jak jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju. Maksimalna temperatura do 24°C, a u utorak i u sredu oko 20°C. U sredu se očekuje suvo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U drugoj polovini sledeće sedmice osetno toplije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike