MUP raspisao konkurs sa buduće akademce koji bi da voze helikopter: Rok za prijavu do 20. marta

02.03.2023

12:09

0

Autor: R.M.

Kandidati moraju biti državljani Republike Srbije rođeni 2003. godine ili kasnije kao i da su završili četvorogodišnju srednju školu tehničke struke

MUP raspisao konkurs sa buduće akademce koji bi da voze helikopter: Rok za prijavu do 20. marta
Ilustracija - Copyright Pixabay

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je konkurs za prijem kandidata u Visoku školu strukovnih studija Vazduhoplovne akademije za potrebe Helikopterske jedinice MUP-a.

Konkurs je objavljen na sajtu ministarstva do 20. marta 2023. godine a prima se četvoro studenata o trošku budžeta, koji će učiti za pilota helikoptera.

Kandidati moraju biti državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike, rođeni 2003. godine ili kasnije kao i da su završili četvorogodišnju srednju školu tehničke struke. Što se tiče drugih uslova, kandidati treba da su završili školu sa najmanje vrlo dobrim uspehom tokom svih godina i znaju engleski, a drugi uslovi mogu se videti na sajtu MUP-a.

Prijavu na konkurs kandidati podnose lično u prostorijama Studentske službe u Vazduhoplovnoj akademiji, u periodu od 1.3.2023. do 20.3.2023. od 10.00 do 16.00 časova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike