MUP osudio napade na zamenika načelnika UKP Ninoslava Cmolića

09.02.2023

20:58

0

Autor: 24sedam

Kako se ističe, Cmolić je više puta nagrađivani karijerni oficir policije, koji je nakon završene Policijske akademije završio i specijalističke studije Pravnog fakulteta u Beogradu

MUP osudio napade na zamenika načelnika UKP Ninoslava Cmolića
Copyright Printscreen/Pink

Ministarstvo unutrašnjih poslova osudilo je napade na zamenika načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslava Cmolića, na čiji račun je narodna poslanica Slavica Radovanović u Skupštini Srbije iznela "niz neistina i optužbi".

"U javnosti su iznete brojne netačne informacije o platama pripadnika MUP-a, paušalne ocene, dovođenje u zabludu i tendenciozno dovođenje najviših rukovodilaca Ministarstva u vezu sa kriminalnim klanovima i navijačkim grupama. Narodna poslanica Slavica Radovanović iznela je niz neistina i optužbi na račun načelnika Cmolića", navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako se ističe, Cmolić je više puta nagrađivani karijerni oficir policije, koji je nakon završene Policijske akademije završio i specijalističke studije Pravnog fakulteta u Beogradu.

Iz MUP-a podsećaju da je on tokom svoje karijere prošao sve nivoe rada u Ministarstvu, od izvršioca do zamenika načelnika UKP.

"Takođe, podsećamo gospođu Radovanović da je njenim penzionisanjem prestao da važi njen čin koji je imala tokom rada u ovom Ministarstvu i da korišćenje čina nakon penzionisanja dovodi u zabludu i obmanjuje javnost", piše u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike