Otvoren konkurs za nove pripadnike obezbeđenja u kazneno-popravnim ustanovama

15.12.2022

09:14

0

Autor: 24sedam

Rok za podnošenje prijava traje do 29. decembra 2022. godine

Otvoren konkurs za nove pripadnike obezbeđenja u kazneno-popravnim ustanovama
Ilustracija - Copyright Uprava za izvršenje sankcija

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je konkurs za prijem u stalni radni odnos 52 pripadnika Službe za obezbeđenje u kazneno-popravnim ustanovama u Pančevu, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.

Kazneno-popravni zavod u Pančevu će zaposliti 40 komandira, KPZ za maloletnike u Valjevu primiće šest novih pripadnika Službe za obezbeđenje, Zavod u Šapcu će zaposliti četiri, a Okružni zatvor u Novom Pazaru dva komandira.

Uprava za izvršenje sankcija
KPZ Pančevo

 

Rok za podnošenje prijava traje do 29. decembra 2022. godine, a ceo tekst konkursa se nalazi na internet stranicama Ministarstva pravde, portalu e-uprave, Nacionalne službe za zapošljavanje i u listu „Poslovi“.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je u oktobru raspisala konkurs za prijem u stalni radni odnos 51 pripadnika Službe za obezbeđenje i to u kazneno-popravnim ustanovama u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Smederevu, a trenutno se privodi kraju izbor 138 komandira koji će raditi u jednom od najmodernijih zavoda, novom KPZ u Kragujevcu, koji je otvoren 15. novembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike