Kišni dan u Srbiji: Samo u jednom delu naše zemlje sunčano

08.10.2020

04:28 >> 08:09

0

Minimalna tempertaura od 10 do 15°C, maksimalna dnevna od 13°C na jugu do 19°C na severozapadu Srbije

Kišni dan u Srbiji: Samo u jednom delu naše zemlje sunčano
Copyright Pixabay/PublicDomainPictures

Na krajnjem severozapadu Srbije, tj. u Bačkoj, Sremu i u Podrinju u četvrtak sunčano. U ostalim predelima Srbije biće oblačno i hladno sa kišom, u toku jutra i prepodneva i uz veću količinu padavina. Posle podne i uveče prestanak padavina i delimično razvedravanje. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna tempertaura od 10 do 15°C, maksimalna dnevna od 13°C na jugu do 19°C na severozapadu Srbije.

U Beogradu u četvrtak nakon oblačnog jutra sa kišom, tokom dana promenljivo oblačno, uz delimično razvedravanje do kraja dana. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna tempertaura 12°C, maksimalna dnevna 16°C, javlja sajt weather2umbrella.com.

U Srbiji u petak i za vikend sunčano i toplije, povremeno uz umerenu oblačnost, dok će jutra biti sveža i maglovita. Maksimalna temperatura u petak od 17 do 21°C, u subotuod 20 do 22°C, a u nedelju od 20 do 25°C. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak kišovito i svežije. Početkom sledeće sedmice biće vetrovito, u pnedeljak uz jaku košavu, a u utorak uz jak severozapadni vetar.

U Beogradu u petak i za vikend sunčano i toplije, povremeno uz umerenu oblačnost. Maksimalna temperatura u petak i u subotu oko 20°C, a u nedelju do 24°C. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak kišovito i svežije. Početkom sledeće sedmice biće vetrovito, u pnedeljak uz jaku košavu, a u utorak uz jak severozapadni vetar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike