Stižu padavine! Vozači, budite posebno oprezni

17.11.2022

10:58

0

Vozačima se savetuje da voze pažljivo, poštuju ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije

Stižu padavine! Vozači, budite posebno oprezni
Tan2022-9-1_113331199_3 - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Putevi Srbije apelovali su danas na učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, od sutra do ponedeljka, 21. novembra na području Srbije očekuju obilnije padavine.


Republički hitrometeorološki zavod navodi da se veća količina kiše u petak i subotu najpre očekuje u severnoj, zapadnoj i centralnoj Srbiji, dok će se u nedelju i u ponedeljak zona intenzivnih padavina izmestiti na jug i istok zemlje.

Prema upozorenju, očekuje se da ukupna količina kiše za četiri dana u Vojvodini dostigne od 20 do 40 mm, a u ostalim krajevima od 40 do 70 mm, u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, kao i u regionu Pomoravlja i Homoljskih planina lokalno i više.

Vozačima se savetuje da voze pažljivo, poštuju ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike