Vučević čestitao Dan Vojnobezbednosne agencije: "Pokazali ste se kao ključni činilac bezbednosno-obaveštajnog sistema"

12.11.2022

10:47

0

Autor: 24sedam

Ministar odbrane je poručio da je uveren da će pripadnici VBA i ubuduće profesionalno izvršavati postavljene zadatke, afirmišući svoju agenciju, ali i sistem odbrane u celini

Vučević čestitao Dan Vojnobezbednosne agencije: "Pokazali ste se kao ključni činilac bezbednosno-obaveštajnog sistema"
Ministar odbrane Miloš Vučević - Copyright Instagram/milosvucevuc_gradonacelnik

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom 12. novembra - Dana  Vojnobezbednosne agencije čestitku.

- Svim pripadnicima Vojnobezbednosne agencije upućujem srdačne čestitke, povodom 12. novembra - Dana agencije. Negujući tradiciju kontraobaveštajne i bezbednosne zaštite vojske Kneževine Srbije dugu 183. godine, uspešnim izvršavanjem veoma složenih zadataka pokazali ste se kao ključni činilac bezbednosno-obaveštajnog sistema koji predstavlja garanciju stabilnosti kako sistema odbrane, tako i Republike Srbije - poručio je Vučević i dodao:
 
- Od donošenja Vojnog zakona kojim su detaljno razrađeni oblici ugrožavanja bezbednosti vojske, uspešno obavljate zadatke u borbi protiv organizovanog kriminala, korupcije i drugih potencijalnih bezbednosnih pretnji.
 
Ministar odbrane je poručio da je uveren da će pripadnici VBA i ubuduće profesionalno izvršavati postavljene zadatke, afirmišući svoju agenciju, ali i sistem odbrane u celini.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike