Magla nas ne napušta, zato oprezno za volanom u jutarnjim časovima

31.10.2022

06:10

0

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Horgoš zadržavaju se jedan sat

Magla nas ne napušta, zato oprezno za volanom u jutarnjim časovima
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Magla trenutno otežava vožnju i smanjuje vidljivost u Sremu i Banatu, prisutna je na autoputu kod Bačke Palanke i Vrbasa, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.


Na stotinak metara je smanjena vidljivost pored reka i kanala u Vojvodini, na obrenovačkom, pančevačkom i zrenjaninskom putu, pored Velike Morave, na području Smederevske Palanke i Velikog Gradišta, ali je može biti i na ostalim putevima pored reka i u kotlinama, naveo je AMS S.

Razlog za pažljivijom vožnjom unutar gradova i na njihovim prilaznim putevima je i pojačan saobraćaj koji je karakterističan na početku svake nove radne nedelje, što dodatno utiče na formiranje dužih kolona i usporenu vožnju, zato i danas vozite oprezno i na put krenite ranije, savetuje AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Horgoš zadržavaju se jedan sat.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike