Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuskovi sa grmljavinom stižu u ovaj deo zemlje!

08.09.2022

16:11 >> 16:15

0

Autor: 24sedam

U toku večeri se na severu Srbije očekuje se naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, koje će se zatim u toku noći i sutra ujutro proširiti na zapadne i centralne delove zemlje

Najnovije upozorenje RHMZ:  Pljuskovi sa grmljavinom stižu u ovaj deo zemlje!
tree-164025_1280 - Copyright Foto: Pixabay

U narednih sat vremena na zapadu Srbije se, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, upozorava Republički hidrometeorološki zavod.

U toku večeri se na severu Srbije očekuje se naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, koje će se zatim u toku noći i sutra ujutro proširiti na zapadne i centralne delove zemlje.

U petak i tokom vikenda promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom, a temperatura će biti u postepenom padu.

Početkom naredne sedmice vetrovito i svežije sa maksimalnim temperatura od 20 do 25 stepeni - na severozapadu Srbije i u Negotinskoj Krajini prestanak padavina uz delimično razvedravanje, a u ostalim krajevima promenljivo uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova.

U sredu 14. i četvrtak 15.09. osetno toplije - u sredu pretežno sunčano, a u četvrtak se očekuje novo postepeno naoblačenje, koje će od petka (16.09.) ponovo uslovljavati kišu i pad temperature.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike