"Napravila sam katastrofalnu grešku koja je mogla skupo da nas košta": Oglasila se majka kojoj je bebisterka "otela" bebu

09.08.2022

11:02

0

Bebisiterka je saslušana i puštena da se brani sa slobode

"Napravila sam katastrofalnu grešku koja je mogla skupo da nas košta": Oglasila se majka kojoj je bebisterka "otela" bebu
Dete 3 - Copyright Pixabay

Majka jednomesečne bebe, koja je juče preživela pravu agoniju, kada joj je bebisiterka J.J. "otela" dete, podelila je na Fejsbuku šta se sve dešavalo u tih nekoliko časova.

Kako je objasnila, bebisiterku je pronašla u jednoj od grupa za čuvanje dece.

- Pronađena je preko ove grupe i delovala je sasvim normalno prvih par puta kada je čuvala mog sina. Nažalost, juče sam je pustila do parka koji je na par minuta od stana i napravila sam katastrofalnu grešku koja je mogla skupo da nas košta - objašnjava majka iz Kruševca i dodaje:

- Dok je bila napolju, non stop mi je slala poruke i slike kako mali spava i kako je sve ok. Molim vas obratite pažnju na nju jer je puštena da se brani sa slobode. Svako dobro, čuvajte se i čuvajte svoje bližnje.

Podsetimo, ispostavilo se da je J.J. "otela" bebu i odvela je kod bivšeg partnera D. S. (40) uz tvrdnju da je dete njegovo. Srećom, brzom reakcijom policije, ubrzo je pronađena, te su ona i partner privedeni u policijsku stanicu, a jednomesečni mališan je vraćen svojoj porodici.

Dadilja je na saslušanju ispričala da je sa D.S. živela u vanbračnoj zajednici i ostala je trudna. U decembru prošle godine je doživela spontani pobačaj ali to nikome nije ispričala, a sa partnerom se razišla u aprilu.

D.S. je na saslušanju istakao da ga je bivša partnerka kontaktirala u petak i rekla da će u ponedeljak dovesti njihovo zajedničko dete da ga upozna.

Sumnja se da je J.J. detaljno isplanirala "otmicu". Puštena je da se brani sa slobode.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike