Smena turista na graničnim prelazima: Na Gradini se čeka dva sata, na Batrovcima 45 minuta

05.08.2022

15:41

0

Na pojedinim deonicama puta usporen saobraćaj zbog radova

Smena turista na graničnim prelazima: Na Gradini se čeka dva sata, na Batrovcima 45 minuta
Preševo/Foto:Printskrin/AMSS

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta.


Na Gradini, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 80 minuta, a na izlazu 120 minuta, koliko se čeka i na Preševu, na ulazu, saopštili su "Putevi Srbije".

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu i ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, kao i na Špiljanima, na ulazu.

Na Batrovcima, na ulazu, putnička vozila čekaju 60, a na izlazu 45 minuta, na Šidu, na ulazu, zadržavanje je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-putu E-75, kod petlje Ražanj - Aleksinački Rudnici, i kod petlje Ražanj, ka Beogradu izvode se radovi na pojačanom održavanju do 1. septembra.

Zatvorena je kolovozna traka ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-70, zona petlje Sremska Mitrovica izvode se radovi na zameni zaštitne žičane ograde u putnom pojasu tokom svetlog dela dana do 10. avgusta i zatvorena je zaustavna saobraćajna traka.

Dobra - Donji Milanovac - radovi na rehabilitaciji do 29. novembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Ćićevac - Varvarin, ka Varvarinu - zbog radova na auto-putu E-761, saobraćaj preusmeren na devijaciju u dužini od 500m kod 3. km ka Varvarinu, uz smanjenu brzinu kretanja vozila na 40km/h.

Petrovac na Mlavi (Veliko Laole) - most preko reke Mlave - obustava saobraćaja zbog radova na mostu. Saobraćaj se odvija shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Bonus video:

Facebook/Grčka info

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti