Ministar Vulin obišao tvrđavu uoči Exita: Uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate - nema opravdanja!

07.07.2022

12:58

0

Rukovodioci MUP-a i članovi Operativnog štaba referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o preduzetim merama i stanju bezbednosti uoči početka festivala

Ministar Vulin obišao tvrđavu uoči Exita: Uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate - nema opravdanja!
Foto:MUP

Večeras počinje 22.po redu Exit festival u Novom Sadu.

Tim povodom ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je novosadsku tvrđavu i poručio: "Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate, nema opravdanja."

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas Petrovaradinsku tvrđavu i prostor na kome će se održati muzički festival Egzit i naglasio da će pripadnici policije učiniti sve da posetioci festivala budu bezbedni i sigurni, ali i da će svaki diler droge i konzument droge biti strogo kažnjen.

Rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova i članovi Operativnog štaba referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o preduzetim merama i stanju bezbednosti uoči početka festivala.

-Učinićemo sve da svakog narko-dilera uhapsimo i privedemo pravdi, ali isto tako ni konzumenti narkotika neće biti pošteđeni, učinićemo sve da im maksimalno otežamo mogućnost za kupovinu i konzumiranje narkotika. Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate, nema opravdanja da upropaštavate svoj i tuđe živote - istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

 

-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz različitih organizacionih jedinica će koordinisanim i marljivim radom, kao i prošle godine, učiniti sve da posetioci muzičkog festivala Egzit budu bezbedni i sigurni, baš kao što ćemo učiniti sve da se svakodnevni način života Novosađana zaštiti.

Mi za četiri dana trajanja Egzit festivala očekujemo prisustvo preko 200 hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, veliki broj pripadnika policije angažovano je na obezbeđenju prostora na kome se Egzit održava, ali su pripadnici policije i 24 časa angažovani na obezbeđenju kampa za posetioce festivala, na Štrandu. S obzirom da se protiv naše države vodi specijalni rat i da su lažne dojave o postavljenim bombama česte, posebnu pažnju posvetili smo aktivnostima protivdiverzione zaštite, preventivni protivdiverzioni pregledi vršiće se svakodnevno - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uoči početka muzičkog festivala Egzit.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da će za vreme trajanja Egzita biti angažovani i pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Novi Sad, te da će posebno biti angažovani prilikom održavanja vatrometa.

 

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti